Merhaba arkadaşlar,
Turkishsoft Web & Software olarak, Sayın Hostguncel sahibi Mehmet Ediz AKTUNA 'dan 18 Mayıs'da 30 YTL 'ye Win Reseller aldık. Aldıktan 3 gün sonraya kadar sorunsuz çalışan sistem, bir anda bu arkadaşın İzmir'den İstanbul'a Hdd'sini 1 hafta taşımasını bekledik. Ben İstanbul'dan Eskişehir'e 1 günde bilg. eşyası çekebilirken bu arkadaş ancak hddsini 1 haftada söküp gönderebildi. Yine sabrettik. Ayıp etmeyelim dedik. Sonra bir ip verdi. Dns'sini falan ayarladım. Baktım başka bir yere gidiyor. Sorunu söyledim. Düzeltemedi. Hesabı sildi. Sözde 15 gün içinde para iadesi ediyordu. 29 Mayısta paramızın geri iade edilmesini istedim. O andan itibaren msn 'de bi daha online yakalayamadım. Sanırım engellendim.
Belki bazı arkadaşlar, printscreen olmadığı için inanmayacaklar, 30 ytl için foruma mesaj yazmak istemezdim. Amacım arkadaşı karalamak değil, ama bu insanı tanısınlar istedim. Kimsesine daha küfür falan etmedim. Küfür etmeye bile değmez birisi olduğunu farkettim. Sayın Mehmet Ediz AKTUNA , yüzünden onlarca kişiye mahçup oldum. Problem değil, Mehmet Ediz AKTUNA 'yı tanıdık en azından. Arkadaşım için rahat olsun ailenize ya da size küfür etmedim. Sadece Allah'a havale ediyorum sizi. Biliyorum elbet bu yazıyı okuyacaksınız. Ama o helal olmayan para sizden çıkar. Sizden çıkmasa çocuğunuzdan vs. elbet bir yerden çıkar. Hayatta size başarılar dilerim.
Saygılarımızla.
--------------------------------------------------¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Sayın Mehmet Ediz Aktuna demiş ki, bu kampanya sitemizde yer almamaktadır.
Arkadaşlar, bu adamın çalışan bir sitesi bile yok ki !..
--------------------------------------------------¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Dünya küçük karşılaşırız Elbet, Sayın Hostguncel.com Sahibi Mehmet Ediz Aktuna