Merhaba! Bu işi genel olarak parayla yapmıyorum, alırsam çok cüzi miktarlar alıyorum. Zaten işin para kısmında değil sanat kısmında oldum bu güne kadar. Ama şu aralar ailem maddi açıdan biraz sıkışık olduğu için onlara yük olmadan kendi harçlığımı çıkarmak istiyorum.
Logo tasarım fiyatı 25 YTLdir. İsteyen özel mesajla ulaşırsa, WLM adresimi verebilirim.

Bir arkadaşım için yapmış olduğum logo. Kendisi skateboarding sporunda iyi yerlere gelmek için çalışan birisi. Kaykayına yapıştırmak üzere bir logo yapmamı rica etti. Arkadaşımın İngiliz Punk gruplarına olan ilgisini bildiğimden dolayı Kelt kültürünün önemli simgelerini kullandım. (Taç, Floral elementler) Sonra yine Eski İngiliz usulü bir şerite arkadaşımın internette kullandığı rumuzu yazdım ve istediği sloganı yerleştirdim. Ve yanlara da melek kanatları kondurdum.

En yakın arkadaşımla birlikte çalışmalarımızı yayınlamak için site açma planları yaparken, bir yandan da aklımıza gelen isimlere logolar uyguluyorduk. O dönem kendimize "Diaz Biraderler" dediğimiz için böyle bir isim ortaya çıktı ve bende basit bir logo denemesinde bulundum .

Yine o dönemlerden kalma bir logo çalışmam .

Backdoor arkadaşımızın sitesi için açtığı yarışmaya ilk logom. Logoda aramayı simgelemek üzere "büyüteç" sembolünü kullandım. En çok kullanılan arama motorunun Google olduğunu düşünerek büyütecin içine Google logosu koydum. Kağıt üstünde taslak çizimi yaparken büyüteci "o" harfi yerine kullanmak fikri yoktuysa da, bilgisayarda işlerken bu fikir aklıma geldi ve uyguladım.

Aynı yarışma için yaptığım ikinci logom. Bu kez büyüteç sembolünü "o" harfi yerine değil, gerçekten SEO danışmanı arayan birini düşünere SEO kelime grubunu vurgulamak için kullandım ve ortaya bu çıktı.

Ustaoyun için yapmış olduğum çalışma.

Aynı site için ikinci çalışmam. Sembol olarak "mutlu insan" kullandım. Fakat yetkililer ilk logoyu tercih etti.

Tekrar etmem gerekirse logo tasarım fiyatı 25 YTLdir. İsteyen özel mesajla ulaşırsa, WLM (MSN) adresimi verebilirim.