Öncelikle tekrardan herkese merhabalar. Son 1 2 gundur hesapları manuel olarak acıyoruz. Baya bir yoğunluk var ama elimizden geldiğince hesapları aktif ediyoruz.
Şimdi şöyle bişi diyeyim rebellious arkadaş demiş hizmeti almıs arkadaş var diyor. Olaya o açıdan bakarsanız haklı gözükürsünüz fakat olaya geniş ve tarafsız açıdan bakınız. Kendileri aceleci olabilirler tamam hizmeti beğenmemişte olabilirler. Fakat uslup , davranış ve konuşmaları neden böle ? Daha ne yedekler kayboldu ne bişi açıklama yapmadan adam yedeklerimi vermiyor dedi bana. Ben dedimki vericez yedekleriniz mevcut. Durup dururkene adam hiç bişi istemiyorum hesaplarımı kapatın diye msn den bana diğer arkadaşlarıma forumdan pm olarak ve konu açarak talep etti. Ben sadece talebini yerine getirdim.
Ayrıyetten mahkeme konusundada gelişme var. Saldırıyı yapan arkadas (sumsuk) kendine ait sitenin domainini babasının kartından aldığından durum daha bir vahim hal almıştır. Hr gün 2 - 3 dfa arayıp özür dilemekte. Ama yinede sonuna kadar gidicem babasi girse bile hapise.