hocam öncelikle büyük geçmiş olsun senden hizmet almadım ama sonuna kadar arkandayız.Çol çoçuğun yaptığı ancak çocukca kalır bu işten evine ekmek götürenlerin ekmeğine taş doğrayanlar ise elbet cezasını bir şekilde bulur.Bakın kendimden örnek Hasan arkadaşımız ile çalışıyorum malum son zamanlar kardeşimizi çekemeyenler musallat oldu reseller paketim var 10. günde senelik ödemeye karar verdim ama bakın hasan arkadaşda biliyor bende biliyorum o günlerde köyüme yapmış olduğum site açılmadı a noktasından açıldı b noktasından açılmadı dns dedik zaman geçti olmadı aynen devam sonra düzeldi derken yine saldırılar yine bana şikayetler öyle bir halka ki bu hasan Büyük paket alıyor biz ondan bize yeticek olanı aynı askeriye yöntemi bizde kendi müşterilerimize bir ara msn açamaz oldum inanın 1 site için hele köyümün insanları akrabam olunca ama napalım hesabımı kapat demedim çünkü karşımdaki insan anlayışlı iyi niyetli ama müşteri zihniyeti şunu anlamaz örneğin benim 15 tane hizmet verdiğim kişi var hepsi aynı sunucuda olsa sıkıntı olsa napcaklar bana dönüş eğer çözüm yoksa yapıcak tek çare alan değiştir hizmet alamadın diyelim geri iade iste vermediler diyelim mahkemeye ver silsile yolu gibi bu web işleride burda hizmet veren arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum inşallah kendini bi halt sanan embesil tayfası yada kişi bulunur adalet önünde bunca emek önünde hesap verir.Ya bişey olmaz diyen arkadaşlar için söylüyorum bu ve benzeri konuları Ankara'da hakimlik yapan akarabam ile görüştüm ve sonuna kadar gidilmesini söylüyor zira burda mala kast etme gibi bir suç, bilişim suçu var cezalarında ise iyi yapılanmalar var.İnşallah bu ve bu gibi şarlatanlara boşver demeyip arkadaşlar gibi sonuna kadar hakkımızı ararız buda onlara en iyi ders olur.