Arkadaşlar 19.12.2007 tarihinde Teknosa dan General Mobile DST 22 çift hatlı telefon satın aldım. Başlangıçta herşey çok güzeldi tek telefonda iki hattı kullanmak güzeldi. tek telefon tek şarj cihazı tek kulaklık vs...
Ancak telefonda önce şarj cihazı ve kulaklıkla ilgili sorunlar başladı. Şarj cihazı takıldığı halde telefon hiçbir şey göstermiyordu. Aynı durum kulaklıktada oluyordu. Şarj soketini azıcık oynattığımda şarj ediliyor gösteriyor az sonra ise "sarj edilemiyor zayıf bağlantı" demeye başladı.
Durumu Teknosaya ilettiğimde Teknik Servise gitmem gerektiği eğer istersem benim adıma kendileri gönderebileceklerini söylediler. Malum iki hattada ihtiyacım olmazsa neden böyle bir telefonu tercih edeyim ki..
Neyse teknik servisin sadece İkitellide olduğunu öğrendim. Toplu taşıma ile gitmek imkansız bir yerde. Çağrı merkezinden bana ücretsiz kargo hizmetlerinin mevcut olduğunu dilersem gönderebileceğimi bildirdiler. Telefonum benim için önemli olduğundan 14.05.2008 bir şekilde İkitelliye teknik servise gittim. İyiki İstanbulda yaşıyorum dedim. Teknik serviste cep telefonuma hemen müdehale ettiler. Ancak sorunu sistemlerine kayıt etmediler. Sonuç olarak sorun çözüldü. Taki önceki güne kadar. Bu sefer PC ye bağlantı USB kablosunu taktığımda önce şarj aleti takılmış gibi işlem yaptı daha sonra ise hiçbir işlem yapmadı. Kulaklıkta bağlanamaz oldu şarj cihazıda. 02.06.2008 tarihinde yine bir şekilde Türkiyede tek olan teknik servise gittim. Telefonu sistemlerine kayıtettiler. İncelenecek dediler. Şarj cihazı, kulaklık ve USB kablosunu aldılar. Ancak teslim ettiğim ürünler için bana yazılı hiçbirşey vermediler.
Bakalım sonuç ne olacak....
GM DST 22 cep telefonunu almayı düşünen arkadaşlar yaşadıklarımı bilmeleri iyi olur.....