Evet ben genel itibari ile haber sitesi scriptlerini incelemiş biri olarak yazmak istedim..

Aslında ASP olarak önerebileceğim script tabikide mydesign haber sistemi olacaktır.Çünkü ücretsizdir.

Script in son iki versiyonundan bahsedeyim öncelikle ...

5.01 versiyonu:

Buradan indirebilirsiniz. Demosuna da buradan ulaşabilirsiniz. Yalnız bu site geliştirilmiş halidir.

5.02 Versiyonu:

Ki bu ersiyonla bir çok yenilik getirmişler. Buradan indirebilirsiniz. Demo içinde buradan bakabilirsiniz.

Peki PHP olarak ne önerebilirim size? Php ücretsiz bulmak kolaydır. Ama çoğu alışmaz. O yüzden paralı sistemlere rabet göstermenizi tavsiye ediyorum.

Seçenek 1 ( Abonelik ücretli - bandwith üzerinden ücretlendirmeli ) :

Burada şu anda güzel bir sistem oturtmuş ilerliyor.

Seçenek 2( ingilizce ve ücretli):

Çoğu ünlü sitenin kullandığı bir sistemdir.

Buradan scriptin ana sayfasına ulaşabilirsiniz. Buradan da demoya ulaşabilirsiniz.

Tabiki bunlar benim önerilerimdir. Kimse için radikal çözümler değildir. Siz kendinize daha uygun sistemler bulabilirsiniz.

ama tutupta internethaber.com gibi bir sistem yaptırıp para harcamaktansa. mynet.com gibi bir script yaptırıp işinizi daha büyük alanlara hitap edecek şekilde yola sokmanızı öneririm.

Forumda yararınıza konular açmak için uğraşıyorum. Umarım hevesimi kıracak durumlar oluşmaz. Herkese iyi çalışmalar.