Merhabalar ,

Sektorümüz gereği günde ortalama 500 ile 2500 arası mail gönderip alıyoruz .

Şöyleki : İşimiz Gemi Brokerlığı ve kendi meslaktaşlarımız arasında Gemi ve Yük pozisyonları geçiyoruz.

Yani Spam veya Abuk subuk reklam felan değil.

Zaten eminim ki R10 ailesi içinde Türk gemicilik ve Brokerlık firmalarına bu tür çözüm sunan Webmaster arkadaşlar vardır yüksek mail sirkulesi hakkında bilgileride vardır bu sektör işleyişi hakkında.

Şimdi gelelim asıl konuya :

Mail listeleri oluşturup bunlara Hızlı ve akılcı şekilde nasıl göndeririz ? MAILMAN kullanıyorduk eski Hosting şirketimizde memnunduk fakat Dosylama ve diğer ihtiyaçlarımız artınca Yurt dışından büyük bir firmadan hosting aldık .

Aylık Transfer - Hosting alanı sorunumuz çözüldü ama bu seferde MAILMAN programı yok maalesef Hosting panelimizde bu yüzden Mail gönderme konusu gündeme geldi .

Yukarıda arz ettiğim hususlara göre aşağıdaki konular için Tavsiye ve Tekliflerinizi bekliyorum :

1- Spama düşmeyecek şekilde mail gönderimi (Gemi ve Yük pozisyonları)
2- Amerika - Asya- Avrupa ve Uzak doğu gibi listeler oluşturabilmeliyiz
3- Kolayca Kopyala yapıştır tarzında üye ekleme veya silme yapabilmeliyiz
4- Serverda aşırı yük yapmayacak şekilde script veya çözüm bekliyoruz.
5- EN ama En ÖNEMLİSİ outlooktan o liste ye mail attığımızda otOmitikman liste üyelerine gitmeli yani panel olsun elbet ama MAILMAN deki gibi biz paneli sadece genel ayarlar ve ğye ekleme için kullanıp outlooktan olusturduğumuz listelere maili kolayca atabilelim.

Bu konu hakkında tavsiye ve yardım edecekler PM ile bana ulaşırsa sevinirim elbetteki ücret mukabili olacak bu hizmetiniz nede olsa hepimiz profesyoneliz emek karşılıksız olmaz makul teklifleri değerlendirmeye alacağım işe başlamada anlaşırsak %50 hemen EFT/HAVALE ile %50 si yapılan iş test edilince anında ödenecektir ..

NOT : REFERANSIZ TALİPLER VE YUKARDAKI 5 MADDEYI KAPSAMAYAN TEKLIFLER DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

Peşinen teşekkürler