İlk önce bu olaydan ötürü geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.

Geçmiş olsun dileklerimden sonra yorum YAPMAMAM elde değil. Ben anlamıyorum verdiğiniz 10, 20 YTL ile karşındaki insanı hizmetçimi yapmaya çalışıyorsunuz? Sunucu sahiplerinin kendi sitelerininde içinde olduğu ki müşterileride var sunucuya saldırı gelmekte. Kendileri zevk içinmi saldırı düzenleyip, okadar sitenin kapalı kalmasını sağlıyorlar ???

Adamlar müşteriler mağdur kalmasın diye kaç gündür kaç saatlik uyku uyumuşlar o nacizane gözleriniz görüyormu MÜŞTERİ HER ZAMAN HAKLIDIR PRENSIPLI BEYFENDI ?

Sözüm birtek size değil böyle davranan ve böyle davranmaya mailli kişilerede gitsim sözlerim.

Verdiğiniz paralar kolay kazanılmıyor tabiki de ancak verdiğiniz kağıt parçasıylada karşınızdakine müşteri haklıdır sözünü hep öne sürerek;
emretmek
işimi hallet, ben para vermişim diyerek emir kulu yapmak
karşı tarafın elinden geleni yapmaya çalıştığını bile bile zorluk çıkarmak
karşı tarafı anlamamak için elinden geleni sarf etmek

BU SARF ETTİĞİM ŞEYLERİ SERGİLEYEN KİŞİ KENDİNİ MÜŞTERİ SIFATINDA GÖRÜYOR OLABİLİR ANCAK BÖYLE MÜŞTERİ OLMAZ ARKADAŞIM.
HİZMET ALDIĞINIZ YER ORTADAN YOKMU OLMUŞ, KAÇMIŞLAR MI? YEDEKLERİNİZİMİ VERMİYORLAR? AMANNN BOTNET GELİRSE GELSİN NE OLCAK MI DİYORLAR ? Müşterilerini zor durumda bırakmamak için hep çalışıyorlar hatta birtane arkadaşımız sınavına bile çalışmamış. (kaldım diyor)
Kimin için sınavına çalışmadı ? Kimin için uykusuz ? Kimin için çabalıyor ?

Bırakında karşıdakilerde işlerini yapsın engel olmayalım.
Adamlar hukuki yöndende işlemleri başlatmışlar daha ne ?

Lütfen birazcık anlayışlı olalım ve işler halloluncaya kadar arkadaşların vakitlerini çalacak güçlükler çıkarmayalım.

NOT: Birkaç ay önce REŞİT oldum ama ben reşit olmadanda böyleydim, saygıyı, sevgiyi, hak vermeyi, yetişkin görüşlülüğü hep benim yapımda vardı ve prensip edindim. Ve en önemlisi birilerinin birşeyleri halletmek için çaba gösterdiğini bile bile bu ölümlü dünyada böyle şeyler yapmak hiç etik değil

Saygı ve sevgilerimle...