Suyun kirli olduğunu biliyorsan ve hala yapılan bu ikiyüzlülüğü savunuyorsan; EVET bunun adı körü körüne destek olmaktır, bu işten bir çıkarın mutlaka vardır. Konu benim başkan olup olmamam değil. Buraya bana ve benim gibi düşünenlere çamur atmak dışında, İ.Melih'in yaptığı yararlı olan tek bir şeyi yazabiliyor musun? Şu ana kadar böyle bir şeyden bahsedildiğini görmedim. İnsanlık halidir, atlamış olabilirim. Lütfen yaptığı iyi bir şeyi yaz, yazdıysan da bana göster.
Yaptığı İşlerin İşlerinin Karşılığında Üst Üste Başkan Olmak İle Çok iyi Cevap Verebiliyor ve başkan olması sonucunda ( Sanırım Ankara Halkının Büyük Bir Kesiminede Körü Körüne Bağlanıyor Diyemezsin )
Ben Size Çamur Atmadım Sizin Tarafgirliğiniz Hakkında Yorum Yapmadım Sadece Muhalefer Yapıyorsunuz ( Bu Çok Normaldir ) bende Size Karşılık Cevaplarımı veriyorum Davanızı Savunmazsanız Sizden başka kim savunacak dimi yani..... + Ben Size Çamur Atmak istesem beraber yaşadığım kişilere çamur atmış olurum ( Ailem ) sizinle aynı fikirdeler......