Arkadaşlar son durum itibari ile Quad2Core Sunucu yeniden formatlanmış eklentiler tekrardan kurulmakta olup, yedeklerinzde hiç bir kayıp yoktur. Sizlerinde durumunu çok iyi şekilde anlıyorum ama inanın şimdi bu duygu sömürüsü gibi düşünmeyin, bu işler için 3 gunde sadece 5 saat uyudum. 5 Aydır hazırlanmakta olduğum sınavı hiç düşünmeden es geçtim. ( Büyük ihtimallede kaldım ) Yani demek istediğim sanmayınki boş boş oturuyoruz. 4 Kişi elinden gelen herseyi yapıyor.
Sunucu kuruldu hesaplarınız manuel olarak tek tek atılacaktır. Ayrıyetten bazı arkadaşlar ulaşamıyorum demişler. Msn üzerinden herkese cevap vermekte olup GSM numarasındanda 7/24 arayabilirler. Gece 3 - 4 demeyin merakınızı gidermek için arayabilirsiniz. Bazen msn den geç cevap verebiliriz ama kesin cevap veririz.
Ayrıyetten dün polemiğe giren Cronaldo7 nickli arkadaş devamlı msn ve telden küfürler etmekte. Buradan onada ufak bişi sölicem, bana yap dediğin şeyi yaptım. Hesabımı kapa dedin kapadım. Yedeklerin elimde olsaydı zaten bu saatten sonrada yaptığın bu kadar şeyden sonra hiç emek var vs. düşünmez silerdim. Anlican bana senin sölediğin hersey şu saatten sonra sadece '' hava '' .
Sakın şu düşünülmesin sorun yaşadık diye kapatacak gidicek yada dolandırıcak olsaydık her telinize karşılık, buradan mesaj açıp durum bildirmesi, Adres vermek vede msn den cevap vermezdik. Biz bu iş için emek ve maddiyat harcıyoruz. Sonuna kadarda buradayız.
Anlayışlı olan herkese çok teşekkürler , yaşattığımız sorun içinde özür dileriz.
Saygılarımla.
İnternet Bilişim Hizmetleri Adına Onur EKREN