kaliteli site kaliteli reklamlarla olur.
mesela şu an r10 da dönen o kadar kalitesiz(***********) reklamlar varki... maalesef bizim Türkiye de herkes kısa yoldan zengin olma derdinde.. vurup kaçacaklar... amerikadaki türk nufusu giderek artıyor...
(az önce reklamın biri bana 500sms kazandın tebrikler diyor , Türkiyenin en saygın webmaster forumunun reklamına bak!)
şimdi gelelim sizin sitenize reklamları nerden alıyorsunuz? mesela kim size reklam veriyor?
ufak bi bakayım dedim.
http://www.goldsatforum.com/ da reklamınız var her iki seçenektede haberalan.com un reklamı var.
Yani siz haberalan.com dan reklam alıyorsunuz.
Peki haberalan.com kim bi bakalım :
adamın sitesinde :
ADnet Reklamları
Adsense (2tane)
Mynet Adklik
GittiGidiyor
AdKazanc
ne arasan var .. Bumu kaliteli reklam veren ?
siteniz çok kaliteli olabilir .. dizayn muhteşem olabilir... server hata vermeyebilir.. 10ytl olunca anında ödeme olabilir ...
ama kaliteli reklam veren yoksa
reklam işinde tutunamazsınız anca adsense e kabul edilmeyenler banlananlar gelir..
Reklam verenin sitesindeki çıkan reklamlara biz karışamayız sizde karışamazsınız kimse karışmaz... site sahib istediği reklamı sitesinde yayınlayabilir ve istediği istemede reklam verebilir.
bende kullandım adkazanc.com u gördüm ki tıklamalar sayılmıyor ve belli bir limit yok en azından mesela tıklanıyor tıklanıyor 1 ytl bile olmuyor sınırı site yetkilileri belirliyormuş ve sınır değişebilirmiyormuş bu durumda isterlerse 0,5555555 yaparlar o hiçbir zaman 1 ytl olmaz. Vallahi kullandım memnun kalmadım bir daha da kullanmayı asla düşünmüyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur.
Aynı ip tıklama yapılıyorsa tıklamalar sistem tarafından doğal olarak sayılmaz.Yetkililer tık oranını belirler ve suan için sistemdeki en düşük ücret 0.01'dir ..