darklord işin peşini bırakma ama anlamadığım bu botnete karşı koyulmuyor mu. Yani koskocaman Microsoft buna bi güncelleme elbet çıkarmıştır. Bünyesinde 3 - 5 milyon host barındıran şirketler var. Ben bunlarda bir kez bile botnet saldırısına maruz kaldıklarını duymadım.

Yani malum bir server veya vps satın alındığı zaman bu ilk kurulum ile veriliyor. Sen bunun güncellemelerini yaptın mı belkim lamerin biri senin güncelleme yapmadığını fark etmiştir ne bilim öyle bişedir. Bence ilk önce sen eğer ki server bilgin yoksa forumda ki bi ustaddan ne bilim bi destek felan al ama o yapanında canına ot tıka.

Eğitim şart diyorlarda yalan demiyorlar internet işi düştü uşak beşiğin eline forumlar bebe lamer kaynıyo. Aslında 18 yaşının altındakileri sokmican internete bak o zaman böyle ameleler çıkıyormu piyasaya. lamer veya amele olmak kolaydır ama adam gibi adam olmak zordur.
Milletin programıyla iş yapmak kolay git cyber gibi sitelerden indir program hackle veya saldır tamam ben hacker oldum de la sen bırak hacker olmayı sen hackerin sol dasagi bile olamazsın.