Yeterli olmasa alt tarafıda okuyun.
Sanki yıllardır ankaradan membaa suyu akıyordu

ben medyaya inanmadım hiçbir zaman inanmamda. rahatca istediğim cevabı alabilirim. çıkan haberlerin çoğu yalan amacı belli (medyanın içinden birisi olarak söylüyorum) ama ankaralının söylediğide doğru su rahatca içilecek kadar temiz değil. ama kirli su olsa dediğiniz gibi b.klu su olsa bu adamları orda tutmazlar.
sen gideceksin bir ile mikroplu su vereceksin sonra orda rahatca konuşcaksın buda imkansızdır arkadaşlar...
benim bildiğim düşündüğüm tek bişey var taban temiz olursa tavanda temiz olur.
Siz çevrenizin temizliğine akan suyunuzun israfına ne kadar özen gösteriyorsunuz? o kızılırmaktan tertemiz su akması gerekirken neden akıntıya izin verdirttiriyorsunuz????
Size sadece şu örneği vereyim. 4 sene önce çevre mühendisliği okumaya başladım çevre mühendisini herkes çevre temizliği sanar bağ bahçe işleri sanar ama çevre mühendisinin asıl görevi fabrika kanalizasyon atıklarını denetlemek ve çevre mühendisinin fabrika kapatma yetkisi bile vardır....
okuduğum yerin çevre mühendisi 1250 ytl maaş alıyor. bu adamın altında son model jeep kızında son model araba karısında son model araba ve villası var... varın artık gerisini siz düşünün....
başkasına laf atmadan önce kendinizi bir düşünün. Tamam sen Dürüstsün TC Vatandaşlığına layık bir kişiliğin var peki ya yan komşun? arka komşun? arkadaşın? hangisini ikaz ettin?
bu arada o olaydansonra çevre mühendisliğini bıraktım.