Bazı şeyleri anlamadan konuşuyorsun. Batman'da oturuyorsun. Hayatında Ankara'ya uğramamışsındır bile... Herneyse bak koca koca yazıyorum sen ve senin gibiler buraya yazan diğer arkadaşlar öğrensin diye:
KIZILIRMAK SUYUNUN ARITILMASI VE ANKARA'YA İÇME SUYU OLARAK VERİLME PROJESİ 15 YIL ÖNCEDEN PLANLANMIŞ, 3 YILDA %100 TAMAMLANABİLECEK BİR PROJEYDİ. PLANLANDIKTAN 5 YIL SONRA ÇALIŞMALARA BAŞLANDI. ORAYA AKITILAN PARA MİLYON DOLARLARI GEÇTİ. KAZANANLARIN HEPSİ, BİRİLERİNİN AKRABASI OLMAK ÜZERE BİR KAÇ İHALE YAPILDI. BİZİM CEBİMİZDEN ÇIKIP O BİRİLERİNİN CEBİNE İNEN MİKTARI HAYAL BİLE EDEMEZSİN. 2007'DE İ. MELİH'İN SALAKÇA KARARLARI YÜZÜNDEN ANKARA'DA BÜTÜN YAZ SU SIKINTISI OLDU, BU OLAYIN ÜZERİNİ KAPATABİLMEK İÇİN PROJENİN BİR KISMI ALELACELE BİTTİRDİLER. PROJEYE 15 YIL ÖNCE BAŞLANIYOR VE 2008'İN YARISI BİTMİŞ, PROJE HALA TAMAMLANAMAMIŞ. BU i. MELİH KIZILIRMAK SUYUNU SİZLERE GETİRDİM, TEMİZ TEMİZ İÇİN DEMESİ GÖZ BOYAMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL. ÇÜNKÜ SU SAĞLIKSIZ, UZMANLARCA İÇİLEMEZ RAPORU VERİLMİŞ.
Artık bilip bilmeden cahil cahil konuşmayın mümkünse. Azıcık kafası basan anlar zaten.
Ankara'daki bir olayı anlamam için İlla Ankara'ya gitmem gerekmiyor...Allaha şükür bende o kadar kafa var..
.. Bu yazıyı size yazdıranlar utansın diyeyim başka bişey diyemiyorum.Sizi şimdi anlıyorum , insan kendisine ne aşılanırsa(devleti yerden yere vur ) ne görürse onu etrafa yaymaya çalışıyor , sizin bi suçunuz yok.
İnşallah bu mesajlar bi 30-40 yıl sonrasına kadar kalır o zaman sizden ricam bi tekrar gelin bu mesjları bi daha okuyun..
iyi çalışmalar.