burda onur beyin yapıcak bişeyi yok bende internetbilisimle çalışıyorum benimde şu anda tüm sitelerim kapalı ama onur beye bir ker eolsun msnden gelipte ne zaman açılacak bile demedim..çünkü biliyorumki onların elinde olmayan birşey adam kendi kendine botnet saldırısı yapmadığına göre.. müşteri herzaman haklı diye birşeyde yok bende müşteriyim ama onur beye hiç bi şekilde yüklenmiyorum..Kesinlikle sitelerimin kapalı olması onur beyden kaynaklanmıyo ben böyle düşünüyorum..
Eyw. teşekkürler zaten yani sizin sitelerinizi neden ben kapayım. Yada neden kendi sunucumun Down olmasını isteyim. Sırf siz rahatsızsınız bu durumdan diye kalkmadım PC basından ve sabah olan Sınavıma gitmedim. Yoksa rahat rahat uyuyabilir sabah sınavıma gidebilirdim.
1 Dönem boyu beklediğim sınavı es geçtim. Yani siz sanmayınki çok rahatız oturuyoruz bişi yapmıyoruz. Saolsun biizm ekibimiz dısındakiler bile yardımcı oluyor.
Fakat saldırı büyük olduğundan DC bile İP kapattı. Kerneldede çıkan sorun bunu tetikledi. En sağlıklısı format atılmasıydı.