Sevgili kardeşim;
İlk başta şunu söyleyim. Daha onun yaşı ve senin yaşında bi hayli ufak. Bozmak istemem seni fakat siz ve sizin gibilerin yüzünden bugün host satışı yapan kaliteli hostçu arkadaşlarımız mağdur duruma düşerek 5-10 ytl nin peşinde koşmaya başladılar. Bunun sorumlusu kim tabiki de siz. Babasının cebinden 10 ytl çalan atlıyor yok vps yok reseller alıyor. Başlıyor satışa. Hak mıdır bu? Ya evini bu host işiyle geçindiren profesyonel kişiler napsın? Verdikleri emeklerin karşılığını sizin gibi veletler yüzünden alamıyor. Ha ben yaş farkını gözetmiyorum. Sadece piyasada tekel oluşturmaya çalışan ufak zekalı minik arkadaşlara diyorum. Forumda aytugg arkadaşımızda küçük ama ne işler yapıyor? Hakkıyla yapıyor, piyasa dengesini bozmadan. Öyle yapıcaksanız amenna yok olmaz dersen dalga konusu olursun bana.

(bu arada dikkatimi çekti. imzana 2-3 Backlink Kasan SEOcu Oluyor! :@ yazmışsın Sen ne yapıyorsunda SEO cu oldun? Tekniklerini anlatta bilelim)

medea_seo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nolmuş bende 15 yaşındayım ?
benimde vps'm var seo yapıyorum hatta arkadaşmın da dedicated i var host satışı yapıyor.
Küçüksenecek bir durum mu ?
walla sizede yazıklar olsun herkes çocuğu ezmiş.
kendinizi yerine koyun biraz.
sizlerin yüzünden genç arkadaşlar kendilerine güven duygusunu yitiriyorlar
-rep
Not: Herkes bu forumda birbirini rezil etmek için birşeyler arıyor onun yerine güzelce söyleyipte özgüvenlerini kazandırında ileride sizler gibi olmasınlar