Filmin açıklamasını buldum ;

Kontrol Dışı ( AntiTrust )

Senaryo: Howard Franklin
Tür: Bilim Kurgu
Süre: 108 Dk.
Yapım Yılı: 2001
Ülke: ABD
Dağıtımcı: UIP

Standford Üniversitesi”nden mezun olan iki idealist bilgisayar dahisi arkadaşa NURV adlı dev bir şirketten çalışma teklifi gelir. Uydu iletişim sistemleri aracılığıyla tüm dünyayı birbirine bağlayacak büyük bir proje geliştiren şirketin girişimci sahibi Gary Winston’ın bu projenin uygulanmasında onlara ihtiyacı vardır.

İki arkadaştan Milo sanatçı kız arkadaşının desteğiyle bu işi kabul eder. Ancak Teddy’in başka hedefleri vardır ve teklifi reddeder. NURV’un sahibi Gary, şirketinde işe başlayan Milo ile yakından ilgilenmekte, ona kişisel bir ilgi göstermektedir. Bunun sebebi, projenin zamanında bitirilmesi konusunda onun dehasına güveniyor olmasıdır. Bu durum Milo için bir düşün gerçekleşmesi gibidir. Görevini başardığı takdirde bilgisayar dünyasında efsane isimler arasında yerini alma şansı elde edecektir.

Yetenekli meslektaşı Lisa’yla birlikte çalışmasını sürdüren Milo, patronunun gerçek vizyonunun farkına varmakta gecikmez. Winston akıllı ve becerikli bir klavuz gibi davranmakta, karşılaşılan tüm problemler en kısa zamanda çözümlenmektedir. Ancak hızla gelişen yeni olaylar karşısında patronundaki bu gücün kaynağı konusunda kuşkuya kapılacaktır.

Trajedinin tırmanmasıyla Milo’nun kuşkuları birer birer gerçek olmaya başlar. NURV’un ve patronunun gerçek yüzünü araştırdıkça sinir bozucu yeni sonuçlarla karşılaşır.

Not: Filmini aradım bulamadım.Bulan varsa izleme linkini atabilirmi ?