Şimdi burada tartışıyorsunuz ama bunu bu duruma kim getirdi? Yine Melih Gökçek, nasılmı?
3 yıl önce Japonyada suyla ilgili tüm büyük belediyelerin katıldığı bir konferans yapıldı ve sadece ASKİ katılmadı buna, hem geleceği göremiyorsun sonra geçiçi çözüm diye teee Dünyanın öbür ucundan su getiyorsun. Belediyecilik Alt geçiş yapmaka olmuyor malesef.
Biraz maliyetini anlatayım, geçen sene yazın Ankara'da olanlar her köşede sulama tankerlerini görmüştür, bunların her birinin belediyeye maliyeti 200.000 YTL ki yaklaşık 600 tanker vardı bu üç aşağı beş yukarı 120.000.000 YTL bir günde ! Bu para nerelere gidiyor kimlere gidiyor en ufak bir açıklama yok. Olan vatandaşın cebine oluyor
Kesinlikle, anlatmaya çalıştığım o zaten. Ankara "dünya başkenti olacak" diye slogan atmayı biliyor adam. Ama ben park ve bahçe yaptırmaktan başka bir güzelliğini görmedim. Yol çalışması yapıyorum diye trafiği de bombok etti. Arabayla 15 dk. çeken ev okul mesafasi 45 dk. sürüyor, sağolsun. Su mevzusunda ise, geçen yılki rezilliği hala unutmadım ben.