Arkadaşlar şuan bir çok ekleme talebi sizler tarafından geldi, ancak ya ben düzgün bir şekilde asıl dikkat edilmesi gereken noktayı anlatamadım, yada siz anlamadınız . . Bizim için 300 mb hosting 5 gb trafik vs. önemli olan bu özellikler değil..Bunlar bizde mevcuttur diye eklemeniz yanlış.Bu özelliklerin olmadıgı bir reseller zaten yok.. Dikkat Edilmesi Gereken nokta Tekrar söylüyorum ; Sistem hazır bir sistem (sistem jovili3'tür), mail smtp olarak degil sunucu uzerınden yollaması gerekir.Eğer linux sunucunuzda bu sistemin çalışması için gerekli olan modül ve bileşenler yüklü değilse sitede kod hataları çıkıyor ve mail yollanmıyor..Yani kısacası jovili3 ün calısması için gerekli olan bileşen ve modülleri sunucunuza yüklerseniz hemen saniyesinde hostingi satın alacagız..Fiyat çok önemli degil.Bu arada natro'yu bilirsiniz oranın lınux sunucusu bu sistemi sorunsuz calıstırıyor..Eger oranın lınux sunucusunun özelliklerine ve yüklü olan bileşenlere bakarsanız büyük ihtimal çözersiniz..Acilen cevaplarınızı beklemekteyiz.
NOT : Jovili3 sisteminden anlayan arkadaşlarında yardımlarını beklıyoruz