Yıllardır benimde tavsiye ettiğim tek Türk firmasıdır ihs. Gerçekten işini sağlam yapan bir firmadır.Gece-gündüz her zaman destek veriyorlar.Hatta hiç unutmam ilk domain almamda name serverler olmuyordu bende destekten yazmıştım ve beni aradılar.Telefonla sorunu beraber çözdük.Konuşma şekilleride çok güzel.Fiyat olarakta nornal zaten faturanızda evinize kadar ücretsiz geliyor
2-3 yıldır kullanıyorum bir kere sorunum olmadı.İşini ciddiye alan bir firma,yakından görmek isterim aslında firmayı ama şehir olarak uzaktayım

karayelturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de 3 yıldır hiç bir sorun yaşamadım isimtescilde. siz ne gibi problem yaşıyorsunuz merak ediyorum.domain mi kayboluyor?ya da nedir olay? isimtescilin tek kötü yanı bence cname ayarının olmaması
Domain kayıt ederken ödemeyi yapıyorum sonra gelen sayfada bir anlık sorun olsa domain kayıt olmuyor.Para gitti ama domain yok.Domaini kayıt etmeleri için telefonla arıyorum derdimi anlatamıyorum adam anlamıyor.Telefon haricinde hiçbir destek görmedim.
Her zaman kendi kartımla alışveriş yaparım bir kerede ailemden birinin kartını kullandım çat hesap kapandı.Çalıntı kart diye :S mail attım tık yok,aradım akşam diye konuşacak birisi yok.Fax çektim 3-4 gün sonra açıldı.Geçen hesaba giremedim mail attım tabiki yine cevap yok.Bende hepsini transfer ettim şimdi hesap boş boş duruyor öyle.İşini hiç ciddiye almıyor.Telefondakiler işi sevdiği için değil zorunluluk halinde yapıyorlar