On3m adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yargıyla ilgili konu disk le alakalı. Konuyu bilip bilmeden yazmayın, buradaki şikayetim, VPS mi bir aydır kullanamayışımla ilgili.
Çekirdeklerinizi başka konuda çıtırdatın..
Bu forummmuş!
Bu forum sayesinde tonlarca kişi ekmek parası kazanıyor. sadece hostingçiler değil bunu unutma! sitesinden de para kazanıp harçlık çıkaranlar evine bakanlar var...
Konuyu gayet iyi biliyorum forumu takip eden biri olarak olayı çirkefleştirmenizi gayet güzel takip ediyorum.

Unutmadan o patlayan disk gözümün önünde açıldı ve çalışmadığı içinde ilk gören bilen kişide benim.

Konuyu yargıya taşıyorsan susacaksın gidip hakkını yasal yollarda arayacaksın. Orda burda çirkefleşmiyeceksin. Muhtemelen uydurdun bu durumu ve sallamasyon yazıyorsun. Olayın buraya kadar gelmeside tuhaf, hiç bir moderatör görmüyor mu?

Çekirdekleri başka forumda çitleyelim diyorum bende, saçmalamayı kesip malzeme olmayı bırakırsanız.

Bu forum ilk açıldığında sen yoktun. Hatta profilindeki tarihleri doğru girdiysen sen kısa pantolon ile gezerken biz bu forum ve diğer benzeri forumlarda takipçiydik. Yani uzun lafın kısası bu forumların ne işe yaradığını senden 10 kat fazla biliyorum.

Bu yüzden diyorum ki, artık bu forumları çirkefleşmek, insanları şöyle böyle rezil ederim diye saçmalamak yerine bırakında gerçek amacına hizmet edebilmesi için kullansınlar.

Banane sizin diskinizden? Yedek alsaydınız. Yada osman gelip buraya şu şu şu şekilde sorun olmuş nasıl çözüm olur şeklinde teknik olarak fikir isteseydi de bilenler cevaplasaydı. Ama yok, siz ağzınıza geleni söyleyin diye var bu forum.

Bu şekilde durumları gören işi bilenler inan nasıl olsa okuyanlar bu tip adamlar diyerek gerçekten ihtiyacı olanlarıda iplemiyor.

Bir moderatör görürde saçma sapan konuların devam etmemesi için konuyu kapatır diye umuyorum