Mahkemeye beni de çağırtın. Türkiye'de bu konuda açılmış ilk davaya tanık olmak istiyorum.

Ne kadar zevkli olacak. Tamam konuş konuş bir çözüm yok. Uzatmayın bitsin. Bak Osman'da ticket cevaplayamıyor oyalıyorsun adamı diye
Valla çocuk gibi kendimi övmem ancak bizim avukatın yaptığı şeyler ortada daha önce bahsetmiştim AV. Önder Demir hakkında
en güzel örneklerden
nic.tr: alan adı duraklatılmış.. var.. Bize verilmek üzere nettesin internet hizmetlerinden alınmıştı şuan nic.tr ye ait bir duyuru çıkıyor 1 ay sonra bize devredilecek..
Böyle bir durumda kendisinden konu ile ilgili değerli zamanımızı çalmasından ötürü ( tabi gerçekten dava açabilirse ) bir karşı dava açmasını ister ve çatır çatır paramızı aldırtırız
Yahu hala iki günden bahsediyorsun VPS yi bana vereli 25 gün oldu biliyormusun farkındamısın? ne 2 günü.. o senin ticketlerime cevap vermediğin gün sayısı karıştırma...
Önemi yok zaten ama konu bu bilinsin.
Ben zaten 15 gün İstanbuldaydım.. Gelseydin ya yanıma sunucu kasıyor bunu bi yaparmısın deseydin..
Benden böyle bir istekde bulunmadın bile.. Kaldı ki işlerimizi yeni düzenledik biz bu konuda sağolsun herkes anlayışını gösterdi.