Bende farklı yazmadım zaten, önce yanlış ticketa cevap verdi. sonra benim kine yapacağım bir şey yok dedi.
Olcay bey 3 tane cevap verdi. onlardada zaten sinirlerim tepeme çıktı.
Şu sorduğum soruya bi cevap versene osman bey,
Nixcondandaki VPS mi aynı şekilde mars telekomda hitlerim düşmesine ve sitelerin azalmasına rağmen neden kullanamaıyorum?
Evet arkadaşa katılıyorum. Ayrıca konuyu yedeklemeye çekmeyin diyorsunuz; Osman bey, gayet açık bir şekilde durumu size iletmiş. Buna ek olarakta bizden backup hizmeti alabilirdiniz bunun dışında olan tüm olumsuz durumlar bizi ilgilendirmiyor diyor açık açık. Nixcon dan dolayı herkes mağdur oldu zaten, unutmayın ki bu işleri yapanlar robot değil, birer insan. Ticket, ticket bıktım diyorsunuz. Ben ticketimi yolladığım zaman bazen 5 dakikada bazen yarım saatte cevabımı alıyorum. Bu gece yarısı da olsa değişmiyor, sorunum büyük olsada değişmiyor. Sanırım işi sözleşmeye ve kurallara göre yaptıktan sonra sorun olmuyor. Anlayışlı olmanızı öneriyorum...
Saygılarımla,
Emre AŞAN
ben 1 gün ticketa cevap alamadığımı biliyorum ne yarım saatinden bahsediyorsunuz siz? analmadımki...
Ayrıca bu disk arızasından önce yedeklemeyle ilgili hiçbir öneri, veya bilgi verilmedi.
Ben ayda bir anca alırım yedeğimi. burası beni alakadar eden taraftır. ama datacenter değişimi olurken de birisinin fişi lap diye çekip diskimin bozulmasıda nixcon ve osman beyi alakadar eden taraftır.