iskeletor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle olayın olması kötü olmuş ama osman bey işini iyi yapan birisi her ne kadar çalışmasamda az çok biliyorum. şuan her iki tarafında yapabileceği bişey yok. hadi diyelim osman bey hatalı ama nixcon'dan diğer dc'ye geçerken osman bey bozmadı ki hard diskleri.birde böyle düşünün. dava açsanız elinize ne geçecek?sözleşme yaptınız mı? yer sağlayıcı faaliyet belgeniz var mı? eğer yoksa sizin başınız derde girebilir.
Evet arkadaşa katılıyorum. Ayrıca konuyu yedeklemeye çekmeyin diyorsunuz; Osman bey, gayet açık bir şekilde durumu size iletmiş. Buna ek olarakta bizden backup hizmeti alabilirdiniz bunun dışında olan tüm olumsuz durumlar bizi ilgilendirmiyor diyor açık açık. Nixcon dan dolayı herkes mağdur oldu zaten, unutmayın ki bu işleri yapanlar robot değil, birer insan. Ticket, ticket bıktım diyorsunuz. Ben ticketimi yolladığım zaman bazen 5 dakikada bazen yarım saatte cevabımı alıyorum. Bu gece yarısı da olsa değişmiyor, sorunum büyük olsada değişmiyor. Sanırım işi sözleşmeye ve kurallara göre yaptıktan sonra sorun olmuyor. Anlayışlı olmanızı öneriyorum...

Saygılarımla,
Emre AŞAN