Fhenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında konuyu açan arkadaşı suçlamakta yanlış olur.Sonuçta o da sitelerinden az veya çok para kazanıyor.Moralen ve siniren ne durumda olduğu zaten yazılarından belli oluyor ama arkadaşın Osman Bey'e yüklenmesi de yanlış.Çünkü mankianın fişini çeken Osman Bey değil Nixcon yetkilisidir.Muhattabı olması gereken kişi de manikanın fişini çeken kişidir.

Her şekilde yüklenirim konunun adı Ni.net.tr sonuçta değilmi?

Hemde tamamen %100 haksız bir durumda suçlama yapılmış

Ben bilerek ve isteyerek neden insanların verilerini kaybedeyim? Veri merkezi taşıma olayı ile ilgisi yok kişi hiçbir tane backup almamışş

Aynı kişi hacklense tüm dosyaları silinsede aynı duruma düşecekti ozaman kimi suçlayacaktı?

Yada disk arızası değil kendi yazdığı bir komut ile dosyaları silse yine aynı durumda olacaktı ve kimi suçlayackatı?

Okadar emek emek yapıyorsunuz bu siteleri insan hiçmi yedek almaz yazık günah 10 ytl ye veriyoruz ya backup alanını eğer alamıyorsanız 10 ytl verin biz alalım diyoruz oda yok..

Sonra konu açılıyor ni.net.tr yedeklerimi kaybetti diye

Benim suçummu şimdi?

On3m adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nixcon kapanana kadar Adam gibi hizmet verdiniz.. VPS mi gayet iyi kullandım...
Son bir aydır hergün ticket açtım size, VPS yavaş diye.. Eski hitlerimde yoktu, eski si kadar sitede.. peki neden yavaşladı sorusunun cevabını bir kere bile veremedin?
Ver hadi burada...
10 ytl sinde değilim ben işin, daha önce reseller kullanan birisiyim, 4 ay oldu VPS ye geçeli. ayrı bir yedeklemenin 10 ytl karşılında oluşundan bile haberdar değilim...
Ticketlera 7x24 cevap vermek istemiyorsan, VPS ler 7x24 doğru düzgün aktif olur gerekte kalmaz..
Sen her soruşundada ben sana açacağımı sölyileyeceğim osman bey...
Nixcon ile MARS arasında IP den başka fark yok..

Bu değişimin sonucunda çok fazla yoğun oldugumuzdan zaten eskisi kadar hızlı ticket cevaplanmasada bu yoğunluk önümüzdeki hafta bitmiş olacaktı..

Ticket lere 7x24 cevap vermekteyiz zaten doğru düzgün yazan insanlara..

Mutlaka bekliyorum ben ne yazsam sen kendini haklı göreceksin en iyisi aç sende kurtul bende