On3m adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Disk konusunu zaten geçtim diyorum o açtığım dava sonucunda belli olacak...
Diğeri içinde diyecek birşey yok zaten. VZpanele giremiyorum diyorum, ki adam gibi site yok yahu. VPS yi zorlıyacak toplamda 5 k hit yok. ee sunucu kiralıcakmışım VPS yetmiyormuş. ulan 1 ay önceki nixconda olan VPS fazlasına yetiyorduda şimdimi yetmiyor...
Fatih terbiyesizlik yapma senin konuştugun adam senin yaşının 2 katı büyüklüğünde sana kibarca yazmış herhangi bir saygısızlık etmemiş

ve çokda doğru yazmış.

Alıntı
Savcılık noktasında bizi savcılığa vermeyi düşünüyorsanız öncelikle size sırayla yapmanız gereken sorumluluklarınızı hatlrmatmak isterim.

VPS paylaşımlı bir sunucudur hosting değildir adından anlaşılabileceği gibi bir sunucudur sunucunun yedeklenmesi ile ilgili olarak netinternet'in sorumluluğu verdiği ücretli backup hizmeti ile sınırldır..

VPS sunucularda doğabilecek herhangi bir donanımsal arızalardan dolayı şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucunızın yedkelerini periyodik zamanlarda almak zorundaydınız yedek almadığınız için oluşan zarar ve ziyandan bizi sorumlu tutuamazsınız ayrıca konu ile ilgili olarak tarafımızca elimizden gelen herşey (sorumluluğumuz olmasada sizi düşündüğümüz için) yapılmıştır.

Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar sadece.
Yani bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok
Sıktı artık bu konu.