Selam arkadaşlar,
Daha önce, ni.net.tr nixcon kapandıktan sonra, datacenter değişimi sırasında, yaşanan disk arızası ve verilerimizin kaybı hakkında şikayet konusu açmıştım.
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...sk-sorunu.html
2 hafta süre istendi halen birşey yapılmadı. ve şuanda size verelim siz yaptırın diyorlar... benim bozmadığım diski...
Ben bunlardan geçtim artık, kısa sürede dava açacağım... son bir kez osman beyle konuşacam. okadar. yetti çünkü artık...
Esas sorun nixcondan mars telekoma geçtikten sonra başladı.
Diskin arızalanması sonucu neredeyse yarı sitelerimin yedeği yoktu, olanları kurdum, başka bir vps açtılar..
ama 1 ay oldu hiçbir verim alamadım. devamlı VPS kapandı Siteler yavaş açıldı hatta hiç açılmadı...
Sitelerden problemin kaynaklandığını söylediler.. kapattık bir kaç siteyi nasıl oluyorsa nixconda iken gayet hızlı çalışan aynı siteler hemde hitleri bayağı bi azaldı. şimdi açılmıyor yavaş çalışıyor... ama sorun sitelerde oluyor...
Bugun birtane daha siteden sorun olduğunu söylediler... neyse onuda suspend ettim.
elde kaldı 2-3 site hit alan onlarda toplamda 5 k bile değil...
ticket atıyorum cevap 2-3 saat sonra veya ben bi kaç siteyi suspend edip işlemi bitirdikten sonra geliyor...
Bir esas konu daha, restart edebileceğim panele VZ panele giriş yapamıyorum açılmıyor VPS ping almıyor.
VErilen cevapta şu var, VPS için teknik destek vermiyoruz, ücrete dahil size iyi niyetimden cevap veriyorum falan filan...
Benim gözümde artık ni.net.tr bitmiştir.
Arızalı diskteki verilerimi bekliyorum aldığım gibi. netinternet telekom işi bitmiştir.
Almadığım takdirde, dava açacağım ve bu işin takipçisi olacağım.
İsteyen istediği kadar, yedekleme yapmak senin işin desin, msn logları ve blogtaki açıklamalar, delil olarak gayet yeterli avukat abime danıştım.
Osman bey buraya kısa sürede cevap verirsen hiç şaşırmıyacağım. bunuda buraya ekliyorum...