İlgi çekici ve farklı bir başlık olduğu kesin. Herhalde bir seneden fazla süredir R10'dayım. Tanıyan bilir,boş bir insan da olmadığımı düşünüyorum. Geyikte vesairede açtığım konu sayısı çok sınırlıdır.

Geçen gün Google'da bir siteye rastladım ve bir kaç araştırma yaptım. Psikolojide "subliminal reklamcılık" gibi bir teknik varmış.Belki duymuşsunuzdur;şu an Türkiyede yasak bu tip reklamcılık. Saniyenin onda birinde sürekli olarak "beni satın al" benzeri ürün satışı arttırıcı yazılar geçiyor ve bilinçaltını etkiliyor.

Bu sistem de benzeri şekilde işliyor,buna ritmotrans deniliyor.Seslerin içine entegre edilen;telkinler mevcutmuş.

Alıntı
Ritmotrans nedir?
Kişisel gelişim ile ilgili metinlerin sesli ve ritmli olarak kaydedildikten sonra müzikler ile karıştırılması ve mp3 haline getirilmesidir..Müzik daha yüksek telkin sesi ise daha kısıktır.Böylece siz müzik dinlerken kişisel gelişim bağlanmaktadır
Konu çeşitliliği olabildiğine fazla ;

Alıntı
Ego(Güven)Güçlendirici
Suçluluk Duyguları
Kendine Güven
Sosyallik Arttırıcı
Kilo Verme(Güven)
Sosyal Fobi
Depresyon Dünde Kaldı
Topluluk Karşısında Konuşma
Kanser Destek
Sigara Bırak
Koruma Kalkanı
Ertelemeyi Bırak
Başkalarının Düşünceleri Önemsememe
Sınav Heyecanı
Erken Uyanma
gibi bir kaç telkin,sitede ücretsizce sunulmuş. Ben de yaklaşık1 haftadır,günde 8 saat olmak üzere telkinleri dinliyorum. Gerçekten inanılmaz sonuçlar veriyor. Sitenin reklamını yapmak istemiyorum ama gerçekten bana çok ilginç geldi...

Forum bölümünde ücretsiz MP3 'leri dağıtmışlar. hipnoz,ki?isel geli?im,HIPNOZ CD,HIPNOZ MP3,SUBLIMINAL,hipnoz yapma,hipnoz nas?l yap?l?r,,HAYATIM DE???T? K???SEL GEL???M CD'LER? VE HIPNOZ MP3'LERI sitenin adresi.

Sadece ben kaynaklı olmamakla beraber;sitenin forumunda onlarca kişi gerçekten çok işe yaradığını belirtmiş.Açıkçası ben de çok etkilendim ve denedim.

Alıntı
Ego(Güven)Güçlendirici - Koruma Kalkanı - Başkalarının Düşünceleri Önemsememe - Erken Uyanma
ile bir playlist yarattım kendime. Oldukça da başarılı sonuçlar aldım. Hele hele yoğun webmasterlar için Ertelemeyi Bırak isimli telkini tavsiye ediyorum. Ben de bugü playlistime ekledim.

Siz de deneyin;bakalım sonuçlar ne olacak. Bu arada site sahibi çeşitli paketler satıyormuş konu ile ilgili,gerçekten olumlu sonuçlar alan arkadaşlar varsa grup olarak satın alabiliriz,böylece maliyetler de düşecektir.

Etki süresi kimisinde bir haftadan az olmakla beraber ortalama 1-2 hafta oluyor . Tabii bazı kişilerde iki hafta ve ötesi de olabiliyormuş. Sitenin forumunu incelemenizi tavsiye ederim.

Denedikten sonra,sizin de sonuçlarınızı merak ediyorum. Umarım olumlu etki(ler)de bulunur.
Bulunursa rep isterim