Firmadan aldığım reseller yaklaşık 10 gündür açılmıyor arıyorum arıyorum cevap yok. Ama destek masasından host almak istediğinizde anında cevap geliyor bilgilerinize. Telefonla ulaşınca Orhan beyiniz DNSlerinizde sorun var reset atın diyor atıyorum yine site yok. Almanyadan arkadaşıma diyorum ondada site yok ama ne tesadüftür ki orhan beyin bilgisayarında açılıyor ve cevap aynen şu bende açılıyor sizde açılmamasının nedenini nerden bileyim para iademi istedim yıllık ödemiştim Vergi levhası var adam gibi firma Garantili vaadli firma bende canavar gibi açılıyor gerisi sizin sorununuz. Bu arada Telefonu açan arkadaşlar hiç kibar degiller söylemem gerek . Hocam sitem açılmıyor diyorum bana hocam deme ne hocası *** diyor. Üniversiteye başladıgım zamandan beridir agzıma takılan bu söze ilk kez böyle bir tepki geldi. Altında yatan nedende sanırım en iyi savunma saldırırdır iç güdüsü

Sonuç olarak ne kadar ucuz gibi görünsede ortada verilen hiçbir hizmet yok ben reseller hesabımı yıllık almıştım Para iadeside yok. İlginçtir hostbula yorum yazıyorum oda çıkmıyor sizde webabi konusunda olumsuz yorum yazarmısınız çıkıyor mu ?