froNau adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım Hasan bey'den ve adimhost'tan ben de dahil kimsenin herhangi bi' şikayeti yok?
Umalım ki en kısa sürede çözülsün. Ben şu anda blogumu öteki servera geçirmiş durumdayım. Düzeldikten sonra tekrar geçiş yaparım belki, tam belli değil çünkü.
Problemler çözülür.Kimse neden memnun değilim dememesinin çoğu reseller müşterimizin en az 6 aydan birlikte çalışıyor olmamız.Bu süre zarfında verilebilecek en iyi hizmeti sunmaya çalıştık.Nitekim bu konuda başarılıda oldugumuzu düşünüyorum.Çünkü yapılan yorumlar,oluşan güven bunların sonucunda ortaya çıktı.Ne yazıktırki bu tür problemler yeni çalışmaya başlayan müşterilerimiz zamanına gelmiş olabilir.

Her hosting firmasının zor günler geçirdiği,sıkıntı yaşadıgı dönemler olabilir.Bende şu 1 hafta civarı bu dönemden geçiyorum.Karşılaşmadığım problem,çıkmayan sorun kalmadı.En kısa sürede düzelmesi içinde inanın gece-gündüz pc başında çalışıyorum.İnanın müşterilerin sitesinin kesintisiz yayın yapmasına ,müşteriden daha önem veriyorum.Şu an bu mesajı yazarken dahi saldırı gelmekte.Onlarıda Allaha havale ediyorum.

Her ne kadar çekemeyip saldırı yapanda olsa ,çeşitli yaşadığım problemlerde olsa bu işi sevmem ve müşterilerimin bana olan güvenleri sayesinde problemleri daha kısa sürede çözeceğime inanıyorum.

Şunuda belirtmek isterim ki konuyu açmanızda son derece normaldir,eski veya yeni müşteri fark etmez,hizmetinizde bir problem çıkarsa bunu söylemeniz son derece normaldir.Bu yüzden davranışın ayıplanacak bir tarafı yoktur.

Saygılarımla
Hasan Tokaloğlu