Herkese Merhaba Ben Mustafa Muslu
Uzun Zamandır R10.Net'e Gıremıyordum Int Exp Den Kaynaklanıyormus.Opera Ile Gırdım bugun Neyse Konuya Geleyım Hemen.
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...vers-hk-2.html Burdakı Konuyu Acan Sahıs Ben Degılım Vede Izınsız Nasıl Acıyor Kımse O sahıs O Yazılar REsımler Falan Bana Aıt Saten Ben Ilk Olarak Mjturkiye De Verdım Bu Konuyu Tahmın Edıyorumki Hddservers Doğan Güneş Maner Adlı Şahıs Kendısı Konuyu Acıp Kendını Haklı Duruma Getırmeye Calısmıs Ama Basaramamıs Sıze Soyle Dıyım Kendısının Bılgııs 0 Bos Kafa Bos Beyın Gezınıyor.Ayrıca Kendisine Sormuştum BEnım Son Odeme Tarıhım Ne Zaman Diye ODa 1 Haziran Demişti Bende Tamam dedim 27 Mayısta Gerceklestı bu Olaylar Ve 28 Mayısta Odememın Bıttıgını Soyledı Ve Yedeklerımı Aldım Ben.Shell Olayına Gelınce Bende Internette Olup Onceden Indırıp Arsıve Attıgım Scırptler Suanda Download Lınklerı Calısmayan Bunları nerden buluyorsun dedı bana bende dedım arsıvımde var dedı nası cekılıyor bunlar bende dogru yoldan anlattım kendısıne sunucuya shell atılarak cekıyorlar dıye + O gunde Onlıne Oynumuz var sıte adresı vermıyorum reklam olabılır Kullanıcılar Arası Savas Ve sevıye var bız kapattık bır sure herkes gelıssın daha ıyı olsun dıye tamda 27 mayıs gunu acacaktık saldırıları ve o anda sıteler gıttı dogan maner adlı sahıs dırek bana gelıp sen shell attın sen sunucuma saldırdın falanda fılan ben salakmıyım ya soyle aklın basmıyormu senın ben nıye boyle bır sey yapayım ustelık kendı sıtelerım var ıcınde.Bu Arada Ben Rusvetcııym Oylemı Resımlerın Varsa Yayınla korkma Bak Eger Ben Yalan Konusuyorsam Allah Suan Oturdugum Yerden Kaldırmasın Eger Sucluysam Zehır Zıkkım Olsun Bana
Bu Arada Sen Musterılerının Scrıptlerını Calıyorsun Iste Bır Ornek
www.asilpanel.com/ilet.htm
Çaldığın Sistem >
http://www.speakypanel.net/ilet.php
Sana Guluyorum Sız Nasıl Bır Fırmaysanız

Asilpanel.CoM Iletısım Bılgılerı Var Onları Bır Duzelt

htm Sayfasını php Yapmaktan Acız Bır Insansın.
Doğan Maner benı Sıkayet Edeceksen Sende Telefon Adresım Var VE Sunucu Saldırı Yaptıgında Ip Adresı Oldugunu Soyledın Gıdıp Bunu Bılısım Suclarına Verebılırsın O zaman Kımın ne oldugu ortaya cıkar
Bu Konunun Devamı Mjturkiye de Surmektedır Arkadaslar Reklam Dıye Algılamayın
Teşekkürler İyi Çalışmalar herkese