Merhaba arkadaşlar.

Adimhost'ta reseller hesabım var ancak SSH'dan bakıyorum cpu load 10 - 20 arasında. Sitemi açmaya çalışıyorum, linux server üstündeki site 20 sn'de ya açılıyor ya da açılmıyor. SSH'da mysqld ve httpd üstünde yüklenme var. Hasan Bey yedek alınıyor, WHM üstünde açılıyor demişti ancak bir yedek taşınması işlemi kaç gün sürebilir ve diğer müşteriler bu şekilde mağdur edilinebilir gerçekten anlamıyorum.

Bir diğer reseller hesabım da millihosting'de var. Yaklaşık 3 gün kadar sorun yaşadık ve o zaman adimhost'u buldum, ilk başlarda gerçekten çok süper gidiyordu ancak şu 4 ~ 5 gündür ciddi manada yine başka bi' host arıyorum. Artık bıktım bi' ona bi' buna şeklinde dolaşmaktan.

Hasan Bey böyle bi' sorunun bir tek bende olduğunu söyledi. E tamam da öyle bile olsa çözülmeyecek mi yani ?

Belki de benim İnternet bağlantımda sorun var diyordum ama o da kesinleşti benimle alakalı bi' durum yok.

Adimhost'un NS'lerinin ilkinde çok saçma bir hata var tarayıcıda yazıp enter'layınca Firefox sonsuz döngü gibisinden bir hata veriyor, bu durum ikinci NS'de yok.

Adimhost kullanıcısı olan varsa böyle bi' şey yaşıyor mu bilmek istiyorum eğer bana özgü bi' durumsa öteki server'a tekrar geçiş yapacağım. Hit 78 - 75 - 80 - 25 olur mu, işte server kaynaklı olduğunu düşünmem için bi sebep daha

düzeltme:
bu arada ilgili site imzamdaki site: blogdar.org