@Nettek
Yazdigin mesaji baskasi yazsa cevap yazmaz guler gecerdim.
Ama sen script vs yaziyorsun ya isine yarar diye cevaplayayim..
Hemen hemen herkes php scriptine bi config dosyasi atiyordur.Daha profesyonel olanlar fonksiyon dosyasi olusturur.Daha da profesyonel olanlar class dosyasi olusturur.Bu fonksiyonu onlardan her hangi birinin icine yazdiktan sonra php sayfalarinin keywords bolumune de bu fonksiyonu cagirdiktan sonra niye calismasin? + neden gereksiz olsun?

x php seklinde include edersin ancak hep standar taglari include edersin.
veritabanindan mysql_query ile cekmesi lazim demissin e tabiki oyle ama Senin sayfa basligin "PHP ile kolayca meta keywords olusturalim" ise standar anahtar kelimelerinde
indir,sarki sozu,kodlari,cartlari,curtlari ise
Meta keywordslere de

<meta name="keywords" content="PHP ile kolayca meta keywords olusturalim sayfasi,PHP ile kolayca meta keywords olusturalim indir, PHP ile kolayca meta keywords olusturalim sarki sozu, PHP ile kolayca meta keywords olusturalim kodlari, PHP ile kolayca meta keywords olusturalim cartlari, PHP ile kolayca meta keywords olusturalim curtlari">
gibi yazinca google seni sever mi? bence nefret eder.
Zaten adi ustunde keywords anahtar kelimeler.
Ama gereksiz dedigin fonksiyonu kullanip su sekilde yaparsan;
<meta name="keywords" content="php,ile,kolayca,meta,keywords,olusturalim,indir,sarki sozu,kodlari,cartlari,curtlari">
google sana a$ik olabilir

@S4L1H
Ben kendim kullanirken ereg_replace yapmiyordum cunku benim title ler genelde dogru duzgun yazilmis oluyor.
Bu fonksiyonu yazarkende tr karakter denemedim hic.
Fonksiyonumuzu tr karakterlere uyarladigin icin cok ama cok tesekkur ederim..