Herkeze merhaba yazmicam dedim yazdim kimse tabi şimdi neyin ne oldunu bilmiyo ben anlaticam.
Arkadasin kesini bizle 2 ay çalişti ve reselleri vardi kendisi çok rüşvetci bende elimde msn kayitlari var canim ve aldigi reseller günü dolmuştu bu kişinin ve ödeme günü doldugu için kapadik kendisi çok ******** biri çünkü kendisine iyilik yaptik bedava fiyata reseller verdik ama böyle insanlara su bile vermiceksin. zehir zikkim olcak neyse olaya geçiyorum kendisi bizim sunucumuza habersiz shell hesap barindiriyomuş ftp de ve biz bunu fark ettik kendisi de zaten buna benzer şeyler konuştu işte ben shell koymasini biliyorum o script kullanirsan ftp ucar vs ama kendisi bi *** anlamaz biri. desem kendi mevfatleri ile ugraşiyo ! istedigi yere şikayet etsin ödeme günü geldi resellerini kapadim zaten kendisi biliyodu bakalim şimdi bizden ucuz hizmet veren cikacakmi. ve kendisinin bana yolladigi script eksık dosyalari biz onla tam dosya gönder dedim yari dosya verdi. bu sebeble bende kendisinin benden karşilinda 50 GB Reseller istedini bunu red ettim çünkü bu ******** sunucuma shell dosyasi koydu..! böyle insanlari aslinda şikayet ediceksiniz..