Ben size bu konunun akibetini şimdiden özetleyeyim...
HDDServers konuları açılacak, uzuyacak, HDDServers'a arkadaşlar soru yöneltecek ama yöneltilen sorulara yanıt vermeyecek, konuyu farklı bir noktaya çekecek.

HDDServers yaw bir insan kararı bir sefer verir madem arkadaşa ''lamer senle işim yok yedeklerini al'' diye belirttin, belirttiğin yolda devam et. Neden son dakika scripti yolla diyip çıkar peşine düşüyorsun? Amacın belli script, madem scripti istiyorsun güzel dille ifade et. Hakaret etme.

Zaten ben ne seni nede arkadaşı tanımıyorum ama sen işine yakışır bir üslüpla msn'de yazışmıyorsun. Tüm yazışmaları okudum ve kararımı verdim yukarıda Allah var kim haklı kim haksız bilir ama bence %99.9 arkadaş haklı.

Sen kendince arkadaşın suçluluğuna inanip, seni istemiyorum git diyip birkaç tanede olmayacak sözler kullanmışsın madem suçluluğuna inanıyorsun son dakika fikir değiştirip yolla scripti diyip sanki birşey olmamış konumuna dönmen senin haksızlığının bir BELİRTİSİDİR.

Ayrıca ilgili arkadaş delimide kendi siteside olan sunucuya shell atacak yada saldıracak. Çok komik yazılar bunlar HDDServers.
Hep hakkında iyi konular açılmıyor. HDDServers bence işlerine, üslubuna sahip çık ve toparlan

Sayın Clover geçmiş olsun...