Sayın projeproje Konunun amacını saptıran biri olarak şunu söylemek gerekirse dediğim gibi TK’nın bu isteğini öyle yada böyle yapacağız bir şekilde.. Ancak ben diyorum ki buna karşılık bir düzen sağlasın. Senin firma kurum veya kuruluşlara karşı yazmış olduğun herhangi bir eleştirine karşı çıkmadım çokta güzel yapıyorsun ancak insanlar yaptığın şeyi anlamayarak seni kötü adam olarak ilan ediyorlar Bu konuda seninle zaten taraf durumdayım.. İşini iyi yapamıyor veya hokkabazlık yapıyorsa bunu ulu orta yerde yazmak eleştirmek her zaman eleştiri alan kişinin hizmet şeklinin de değişmesine neden olur.
Parasal yönden müşterilerimizin bize olan bağlılık ve güveninden ötürü pek sorun yaşamıyoruz. Ufak kardeşlerimiz hariç. Benim yapımı biliyorsun cebime 1 YTL geçse nasıl değerlendirip bunu hizmet olarak müşteriye aktarırım düşüncesinde çalışıyorum.. Böyle düzenlemelerin olması ile firmaların büyümesi ve buna bağlı olarak hizmet kalitesinin artması ile beraber insanımız yurt dışından hizmet almaya yönelmeyecek.. Bir rekabet ortamı oluşacak.. Her ipini kopara bu işlere atlamayacak ve meslek çok daha huzurlu bir meslek haline gelecek..
Konu içinde varmaya çalıştığım nokta aslında seninle aynı olsa da bunu anlamamış görünüyorsun.
Ayrıca dernekler birlik beraberliği sağladıklarından dolayı her zaman iyidir. Ama dediğim gibi bizim rahatsızlıklarımıza çözüm bulabileceklerse iyidir.