projeproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar burada yazıp birlik olmaktan bahsettiğiniz şeyi kime karşı yapmayı planlıyorsunuz? Sizin birliğinize yukarıda adlarını saydığınız büyük firma ve çok fazla müşterisi olanların katılacağını nereden çıkarıyorsunuz? Siz nasıl ki 5 ytl den host satan, harçlık peşinde olan çocukları örnek veriyorsanız, büyükler de sizi bu şekilde görmekteler. Şurada mesaja destek veren kişiler herhangi birinizin zor durumda kalmasında en kıyak kampanyaları düzenleyerek ondan müşteri almaya çabalıyor. Şurada TK güzel bir uygulamayı yanlışları da olsa yürütmeye çalışıyor. Bu işler 1 günde olacak değil. Bu işler rayına oturunca ben kesin emekli olmuş olacağım (maksimum 2 sene daha çalışırım).
Türkiye gibi ekonomisi parlak olmayan bir ülkede hanginiz şunu söyleyebilir?
"Ben bu işe bilgi birikimimime güvenerek yaptığım ve yapacağım yatırımlar ile müşteri memnuniyeti prensibimden taviz vermeden ve daima büyümeyi hedef alarak sektörde kalıcı olmak istiyorum."
Eğer cidden bu sektörün temizlenmesini istiyorsanız öncelikle bulunduğumuz forumda yanlış gördüğünüz herşeye müdahale ediniz. Benim gibi pek sevilmeyen birisi olma pahasına da olsa emin olun günün birisinde burada eleştirecek kimseyi bulamayacak, şikayetler kısmında yeni konu açılmıyor diye sohbetler yapacağız.
Ama yok sizin derdiniz üç beş kuruş kazanıp çarkı çevirirken, daha yerdeki çakılları temizlemeden şu yel değirmenlerine de saldıralım diyorsanız sizi kimse dinlemez.
Bu forumdan başlayarak TK nin yapmaya çalıştığı ama pek başarılı olamadığı yönetmeliğin sektöre çeki düzen vermesi umudunu yaşatalım. Bir olamıyorsak bile taraf olalım. Tarafımızı bu sektörün iyiliğine olacak uygulamalara destek vererek gösterelim. Asiler gibi her uygulamaya karşı çıkarak, gelişmelerin önüne engel çekmeye çalışmayalım.
Ben açıkcası bu bildiriye, bu maile destek vermiyorum. Eğer bir yaranız yoksa bu uygulamalar size acı vermeyecektir.
Bu arada konu neydi?
iyi diyorsunda, onlar bizi çoluk çocuk olarak görmesin diye işte birlikte hareket edelim istiyoruz, 2 firma ile baş edemezmiyiz, pek tabii ederiz, burda bir çok arkadaş var YS belgesine sahip, çoğunluk olursak eğer başaramayacağımız bir şey yok.

+ yara demişsinde, yaramız neden olsun, angarya ile uğraşmak istemiyoruz hepsi bu.