snackers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk cümlene katılıyorum ama o da bir etken, telefonda görüştüğümüz müşteri diyor neden orda 5 ytl sizde 60 ytl, arkadaş onla beni nasıl kıyaslarsın sen, onu 85 kez satın alır tekrar satarım ben
piyasa az düzene girse, hepimiz rahat ederiz, karlılığı arttırır, daha da kaliteli hizmet üretiriz. Bunun için de bir çalışma başlatalım hep birlikte ne dersiniz?
Bizi sallamazlarki

İşte bizi sallamayacaklarından ötürü bizde diğerleri gibi piyasayı hizmetimizden ödün vererek kırınca piyasanın kalitesi düşerek son kullanıcı yurt dışına yönelmeye başlıyor..

Ben Eylül ayını bekleyin diyorum.. TELLCOM dan duyduğu rahatsızlık nedeni ile TTNET fiber fiyatlarına güzel bir indirim yapacak eğer zaten eylül ayında TELLCOM buna karşılık bir şey yapamazsa projeleri elinde patlayacak yani bir şekilde işler karışacak..

Ondan sonra pislik olsun diye piyasayı kıranları her türlü bizde kırarız ama ben herşeyden önce bunlara gerek yok bu düzeni bir kurum sağlasın diyorum..

TK çok büyük bir kurum ama sadece kendi çıkarlarına isteklerine göre hareket ederek insanları yönetmek istiyor.. Şirketlerin ihtiyaçlarını umursamıyor ve kendi çıkarlarına hizmet ediyor.. O nedenle biiz sallamazlar.

Bu Yer sağlayıcı faaliyet belgesi baş vuru süresi nezaman sondu?