İşini verdiğin günde bitirip teslim etmemişsen ortadaki anlaşma senin aleyhine sonuçlanmış demektir. Karşılıklı sözleşmeler imzalanır ticarette ve ortada bir tarih varsa taraflar buna bağlı kalır. Eğer bir taraf vaadini gerçekleştiremezse suçlu duruma düşer.
Ben foruma dün hiç birşey yazmadım. Sana geldim yapacağım dedin geldim yine yapmadın yine. Kaldı ki ben bugün ftp şifresini değiştirdiğimde sen FTP'ye bağlı durumdaydın 2 saatlik ve sitede zerre kadar değişiklik olmamıştı. Bende şifremi değiştirdim. Seninle bu kadar uğraştığım yeter. Ömür boyu senin siteme yapacağın kodlamaları bekleyecek değilim.
Kodları yazdıysan ne olacakmış tehdit mi ediyorsun beni? Siteme girip siler misin içeriklerimi? Ne olurmuş onu bir söylesene...
Hukukî yollara başvurursam canın çok yanar ona da gönlüm el vermiyor. Yine bana kötülük de etmiş olsan bunu edemiyorum işte. Ben senin gibi değilim. İnsanlara zarar veremem
Ece zorla benim asabaımı bozuyorsun forumu şahsi meselen yüzünden çöplüğe çevirdin.
Zerre kadar değişiklik olmamış demekle zaten çok büyük bir pot kırıyorsun, Tahsin beyde yetkiler var girsin bakalım 88.245.209.255 nolu IP en son ne zaman bağlanmış FTP ye ve hangi işlemleri yapmış.
Elinde kodlaman yok mu senin var.
Sana göre ben senin hakkını mı çaldım.. Temiz bir kağıda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verilmek üzere seni dolandırdığıma dair iddaanameyi yazıp hakkımda şikayette bulunacaksın, daha sonrasını zaten hukuk halleder.
Onun haricinde buraya sitem ederek beni haksız yere suçlayarak yazıp çizmen sana bir fayda getirmez ayrıca hakaret etmenede gerek yok, gerçi sizin yapınız öyle hep hakaret ediyorsunuz ama ben yinede uyarayım,
İnan forum çöplüğe döndü, sadece ikimizin mesajları var başka bişey yok konuda.