neye şans veriyorsun sen ? kim oluyorsun? suçum nedir ? infaz memurumusun sen ? Dün saat 9 u geçiyordu çıktım ofisten sırf sizin siteniz için, bugünde çalışmalara devam ediyordum önümde sizin siteniz açıktı, ve bir anda MSN e geldin hakaretler etmeye başladın zaten senin seviyene bu yakışır, sonra yine aynı manzara FTP bilgielrini değiştirdin gelip beni forumda kötüledin.
Hakkım size haramdır.
Korkmayın benden zerre kadar zarar gelmez sitenize şifreleri değiştirerek kendinizi güvence altına aldığınızı sanmayıni unutmayın ki onun yazarı benim.
Hayırlısıyla kullanının sitenizi, inşallah istediğiniz yerlere istediğiniz şekilde gelirsiniz. Şimdi bana sataşmakten beni kötülemekten vazgeçermisin, rica ediyorum senden bu kadar suçlama, klavye başında yapılamaz Hukuk denen şey var.
İşini verdiğin günde bitirip teslim etmemişsen ortadaki anlaşma senin aleyhine sonuçlanmış demektir. Karşılıklı sözleşmeler imzalanır ticarette ve ortada bir tarih varsa taraflar buna bağlı kalır. Eğer bir taraf vaadini gerçekleştiremezse suçlu duruma düşer.
Ben foruma dün hiç birşey yazmadım. Sana geldim yapacağım dedin geldim yine yapmadın yine. Kaldı ki ben bugün ftp şifresini değiştirdiğimde sen FTP'ye bağlı durumdaydın 2 saatlik ve sitede zerre kadar değişiklik olmamıştı. Bende şifremi değiştirdim. Seninle bu kadar uğraştığım yeter. Ömür boyu senin siteme yapacağın kodlamaları bekleyecek değilim.
Kodları yazdıysan ne olacakmış tehdit mi ediyorsun beni? Siteme girip siler misin içeriklerimi? Ne olurmuş onu bir söylesene...
Hukukî yollara başvurursam canın çok yanar ona da gönlüm el vermiyor. Yine bana kötülük de etmiş olsan bunu edemiyorum işte. Ben senin gibi değilim. İnsanlara zarar veremem