Ne kötü bir insanmışsın sen öyle...
yaptığım işleri fazlasıyla saydım burda senden ek ücret talep etmem gerekirken verdiğin cevaba bak.
bu kadar iş tabi ki 3 aya kadar uzayacak.. sonuçta sadece senin işini yapmıyorum ben.. Kendi işlerimde var.
Ben sana ödediğin ücretin fazlalığında bir iş yaptım, ayrıca bitmedi dediğin işler varya, onlarıda sırayla yapıyorduk, Tahsin bey sıraya almıştı onun belirlediği sırada gidiyorduk geç yaptığım doğru kesinlikle inkar etmiyorum, herkese yetişebilmek için çok çalışıyorum o yüzden geç yapıyordum ama yapıyordum
Ben seninle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. Yaptığım işleri sana saydım, yalanladığın varsa ispatınla buraya eklersin.
Onun haricinde şikayetin varsa adli mercileri kullanabilirsin.
Ama sakın seviyesizleşme, sana harcadığım emeğe hakaret etme.
Sen ne kötü insanmış diyorsun. 2 oldu bu ağzından çıkan kelimelere dikkat et. Asıl kötü ve çıkarcı olan sensin. insanları kandırıyorsun. satıs edene kadar herşey... para aldıkdan sonra nasılsa aldım herşey tamam diyorsun. Bu cok büyük ayı. Böyle iş ahlakı olmaz
Ben sana bir tek benim için çalış demiyorum. Senden tarih istediğimde zaman veriyorsan ona uyman gerekir. 1 hafta diyip aylarca sürmez bir iş. 3 ay sürecekse 3 ay sürecek dersin...
Bitmedi dediğim işlerde son 1 aydır doğru düzgün ne yaptın? Anketi bitirmişsin. Neden benim sitemde yok? Arşiv bitmiş neden benim sitemde yok? Diğerler istediklerim neden benim sitemde yok? Yapıyorum ediyorum diye sürekli oyaladın bizi. Yaptıkça ekleyebilirdin. Biz dün konuyu açtığında gelmeseydik senden hâlâ bir ses yoktu. Yapman gereken iş için sürekli peşinde koşuyoruz. Tahsin bey'le çıkarttığınız listede o sana sordu bu ne kadar sürer bu ne kadar sürer toplamda 3-4 günlük işiniz çıktı. Bu günleri de o değil sen söyledin o da bana bildirdi. 3-4 günlük iş 1 ay daha uzar mı?
Onu,bunu,şunu ettim diyip sürekli söylemene gerek yok. Msn loglarına bak hemen hemen hepsi orda var zaten. Onların dışında kalanlara gelince sana yap ücretini ödiyeyim dedim. Sen bana para istemem bu site benim önemli bir referansım sorana gösteriyorum dedin. Tamam dedim bende. İstemem dedikçe zorla çocuklar gibi al al al mı diyeyim? Yapma lütfen mantıklı konuş biraz.
Ben harcadığın emeğe birşey demiyorum. Ne diyorsam direk sana diyorum.Kaldı ki kendinde kabul ediyorsun geciktirdiğini. Madem gecikecek neden gelip bizimle konuşmuyorsun? neden bizim gecikeceğinden olay bitince haberimiz oluyor? Gelip bir bilgi vermek o kadar mı zor?
Beni aylarca oyaladın verdiğin sözleri tutmadın diyorum başka da birşey demiyorum. Seninle çalışacak kişiler huylarını bilsinler. Onlar da benim karşılaştığım durumla karşılaşmasınlar