Az önce bana hakaret etme diyen sen şimdi hakarete başladın eğer biraz daha ileri gidersen banlanmanı isteyeceğim. Ağzından çıkan laflara dikkat et!!!
her sorunu oluşturan ben miydim? Sürekli işi erteleyerek ortaya sorun çıkartan sensin. sürekli problem çıkarttığını da kabul ediyorsun bu yazınla. Benim dememe gerek yok. Sürekli beni salladığını sende kabul ediyorsun.
Benim söylediğim şey çok açık. Bana verdiğin sözler vardı ve beni 3 ay salladın yapmadın bunları. İşlerimi tastamam bitirdim diyemezsin. Hâlâ eksiklerin duruyor. 17 değil 77 madde de saysan bir önemi yok. Çünkü sen benim için scripti geliştirdin bende ücreti neyse istediğin kadar ödedim. Borcum var mı sana? Eğer yok diyorsan seninle öyle veya böyle konuştuğumuz ve seninde söz verdiğin şeyleri yapman gerekir. Yok fazlasını ettim, onu ettim bunu ettim demene gerek yok. Önemli olan ikili anlaşmamızın içeriğidir.
sen ne zaman haklı olursun biliyor musun?
"Ece benden bunları istedi ama şunları şunları yapmam anlaşmamız dışında bunlar" demişsen...
"Ece benden bunları istedi fakat bana eksik ödeme yaptı. Bende bundan dolayı tamamlamadım" diyebiliyorsan...
"Ece benden 3 ayda olacak işi 3 günde istedi. Ben olmaz dedim ama o olur olur dedi" diyebiliyorsan.
Haklısın kabul ediyorum. Fakat ortadaki durum çok açık karşılıklı anlaştık ve sende işe başladın işe başladıktan sonra sana yeni şeyler söylediğimde kabul etmeyebilirdin. Kabul ettiğine göre yapman gerekir. Bu kadar basit bir olayı ben onu yaptım bunu yaptım diyerek karıştırmaya çalışıyorsun ve aklınca haklı çıkacaksın. Yok öyle iş malesef. Haksızsan kabul edeceksin.
İstediklerimin msn konuşmasına ait resimde koyuyorum... 3 ay geçmesine rağmen hâlâ bitmeyenler var.
ve tarihe dikkat edin lütfen