7 - 7 dediğin bunlar mıydı...

Peki bende sana soruyorum. Ben sana bir liste göndermiştim o aşağıdaki gibi midir değil midir? Gönderdiğim liste bu çünkü o zaman başka forumda konu açmıştım ve teklif istemiştim o konu hâlâ duruyor. Oradaki yazıyı aynen yapıştırıyorum. Sana da göndermiştim bunu

Alıntı
Kodlama isteklerim: Sitene haber ekle, tüm haberlerin listelenmesi ve kullanıcı mesela 5 günlük haberi listele ya da 3 günlük haberi listele gibi özeliğin olması (Bugün ve ya dünün haberleri, 1 haftalık haber gibide olabilir), rss, haber altı ilişki haberlerin çıkabilmesi, girilen haberler direk üst mauseyle degişen habere degil istediğimiz katogoriye haberin listelenmesi istersek manşete haberi bizim tercihimize bırakılması, resimsiz haberde girebilmesi, galeri bölümü, anket, yazarlar için panelin ayrı olması.

Grafik isteklerim: Sitenin grafiği kople degişicek ve degiştiğiniz grafik siteyi asla geç açtırmamalıdır ve var olan kodlamayı bozmamalıdır.
Ben sana bir siteyi göstermiştim tasarım olarak şimdi adını vermiycem bu yaptığın ile o hiç aynı mı? Sesim çıktı mı? hayır olsun dedim idare ettim. Ek olarak yaptığın özelliklere para teklif ettim ama sen bana olsun istemem sen benim en önemli referansımsın bu site de benim için önemli dedin.. Eğer sen benden para isteseydin ve ben vermeseydim haklısın. Ama öyle bir durum yok bundan dolayı ben haklıyım.

Ayrıca yukardaki yazımı da iyi hatırla. Orda arşiv rss bir sürü şey var ve sen bana 7- 7 diyorsun gördük 7 tane yazdığını ek olarak yaptıklarından yorumlanan ve okunanlar modülüne internet explorer ile baktın mı hiç? ilk açılışta kapalı kalıyor. Düzeltmeni istedim ve düzeltmedin.