Daha fazlası olarak ne yaptın? 3-4 tane şey yaptın ücretini sordum istemez sen benim en iyi referansımsın bu sitenin güzel olması benim içinde önemli dedin. Demedin mi? Para teklif ettim istemedin. Ben yapmadın demiyorum eğer dikkatli okursan. 7 madde diyip duruyorsun onları yapmadın. onların dışında yaptığın ufak düzenlemeler vardı 3-4 tane. Onun dışında 22 maddelik liste vardı. Çoğunu Tahsin bey yaptı ve bozuk yerleri düzenledi. Sen anlaşmış olduğumuz 7 maddeyi yapmadın. Yaptın mı? Bitti mi? 3 ayda bitmeden ben siteme yaptırmak istediklerimi sen tek tek demo için hazırlayıp satışa sunmuşsun.

Ben senden nasıl bir anket sistemi istedim? Şu anda v3 de olanı istemiştim. Tabii ki de eski sitedeki anketi almazsın çünkü o tutulmuyor. Bende bundan dolayı senden yenisini istedim ama yapmadın. 2 günde yazdığın anket sistemi diyorsun ya işte onu bana yazacağını söyledin yazmışsın helal olsun sözünü tutmuşsun ama eksik tutmuşsun bana vermemişsin tekrar satmak üzere yeni sürüme koymuşsun.

Ben anketi istememezlik etmedim.Ben yine kötülük yapmak isteseydim konu ilk açıldığında yazardım. Ama yapmadım seninle konuştum Tamam gel yap dedim geldin yükledin anket çalışmıyordu. Ön yüzde sadece görünüyordu. Admin panelinde düzenleme yoktu. Manuel olarak veri tabanı tabloları açıp bırakmışsın. Mesaj attım sana sabah düzelteceğim dedin öğlen geldiğimde düzelmemişti. Her zamanki gibi yine başından sallayıp beni oyalamak için akşam geldin dosyaları atıp gittin.

Arşiv modülünü yükledin. kelime yazıyorum çıkmıyor. illa tarih belirtmemi istiyor. tarih belirtmeden arama yapmıyor. Bundan dolayı arşiv de tam çalışmıyor.

Bir tek doğru yaptığın dün akşam RSS idi. Onu da artık seninle çalışmayacağım ve yaptığın şeyleri kabul etmediğim için sildim. Bana ben yaptım sen istemedin diyemezsin. Yaptıkların çalışsaydı yine kabul edecektim ama çalışmıyorlardı.