Seretan Ece nin yazdığı uzunca yazıya karşın yazılan hiçbirşeye cevap vermeyen tamamiyle kaçamak ve kendini üste çıkarma amaçlı yorum yazman seni bu noktada kurtarmaz üzgünümki.
Üyenin bahsettiği bir çok şey var 1 aydır oyalandığı istenilen şeylerin bir türlü karşılanmadığı
Ki kendi sitesiyle sizin demo olarak verdiğiniz sistemi inceledim bir çok yanı bir biri ile aynı bahsedilen modüllerde bunlar olsa gerek.
Sonuç olarak gecikmiş ve bir türlü tamamlanmayan bir iş
Ve bu işin tamamlanmamasına rağmen gidip müşteri için yapılan modüllerin v 3.0 adı altında yeni bir pakette müşteriden birebir habersiz eklenerek satışa sunulması
etik satış ahlakı ?
Sevgili ******
Ece benden 7 maddelik bir iş yapmamı istedi ben kendisine daha da fazlasını yaptım, ispat istiyorsa yaptığım işlerin en ince ayrıntısına kadar buraya dökebilirim.
Hakkım olan bir parayı ben almadım kendisinden, ona yaptığım bir eklentiyide burada kullanmadım kesinlikle bunu ona da izah ettim, onun sitesinde anket var onu burda kullanmadım oturdum 2 gün anket yazdım, neden 10 dakikaya almak varken oturup kod yazayım ? Bu size mantıksız gelmiyor mu ? Almak isteseydim onu alırdım onun haricinde hiç bir şeyini almadım ondan,
Anket yapacağım dedim istiyorsan sanada vereyim dedim yok hayır ben istemem dedi, yalansa buyursun söylesin.
Benim veremeyeceğim hiçbir cevabbım yok, Allah'a şükür yüz kızartacak bi hareketimde olmadı,sarf ettiği idaaların (suçlama oluyor açıkça) hangisini ispatlarsa eğer ben kendisine her türlü özürü dilemeye razıyım, ama çıkıp birisi veryansın etti diye her zaman o haklı olmuyordur.