Yapacağın işin ücretini istedinde mi vermedik? Bunlar bunlar benim anlaşmamda yok bunlar için şu kadar ücret isterim dedin de vermedik mi? Ben seninle iş teslimi anlaştığım halde paraya ihtiyacın var diye başta verdim. Yani şu anda yaptığın ve yapmadığın işlerin parasını peşin aldın. Onun için bana bunları anlatmana gerek yok. Sen bana senin siteni yapıyorum diyorsun diğer taraftan yeni versiyon çıkartıyorsun. Eğer işimi yapmayacaksan bana doğru bir şekilde yapmayacağını diyecektin. Beni oyalamayacaktın. İşin varsa işim var diyecektin. Sen beni sürekli oyaladın.
Ben beraber çalıştığım kişilerle arkadaş olmak zorunda değilim. Ücretini ödeyip bir iş yaptırıyorum. Anlaştığımız tarihte teslim etmek zorundasın. Aradan 3 ay geçmiş ve hiç birşey tam bitmemiş. Kaldı ki ilk anlaşmamışda da anket, rss, arşiv vardı hâlâ yoklar. Dün yüklediklerin çalışmıyor sildim onları.
Seni kötülemekle benim elime birşey geçmiyor. Sadece başkalarının da canı yansın istemiyorum. Yani ortada satışı baltalamak değil içinde bulunduğum durumu izahat var. Kelime oyunları yapmanın anlamı yok. Suçlamalarımın birisine bile cevap vermemişsin. Sadece 7 maddeden 30 madde oldu demişsin. O maddeler 22 taneydi ve sen yapacağını taahhüt ettin. Söz verdin. Yapmam demedin. Kaldı ki çoğunu başka bir arkadaş yaptı sen yapmadın. Senin yaptığın orda 3-4 tane birşeydi. 7 tane bile yapmadın. bu durumda yine yaptıkların eksik. Yaptığın işleri açılımla anlatırmısın?