Sadece tebessüm ediyorum bu suçlamalarına
Konuyu okuyan arkadaşlarda öğrensin diye bi iki açıklama yapma ihtiyacını hissettim.
Sevgili Ece hanım benden 7 maddelik bi eklentiler yaptırmak istediğini söyledi, geç oldu, işimi geciktirdim ama yaptım beğenip beğenmemek size kalmış. Daha sonra bu 7 madde 30 küsüre çıktı tabi benimde vaktim kısıtlı olduğu için günün 24 saati bu siteyle ilgilenemedim olabildiğince ilgilenmeye çalıştım.
Bunlar için ek ücret talep etmedim, benim referans sitem olduğu içinde olabildiğinde güzel yapmaya çalıştım herşeyi, yaptığıma da inanıyorum.
Bu son günler de de Haber yazılımımın V,03 versiyonunu yani bu versiyonu çıkarmakla meşgul oldum, hali hazırda olan V,02 versiyonunu alıp üzerinde çalıştım ve ek özelliklerle birlikte satışa sundum.
Kodlarımda kesinlikle bir çalma benzetme yoktur, tüm kodları ben tek tek yeniden yazdım.
Ben Ece hanımın sitesine eklentileri yaparken erkek sözü verdim başka yerde kullanılmayacak diye, ve sözümü tuttum kullanmadım hiç bi yerde.Kendisi kodlara baktım aynı demiş ? bunu nasıl anlamış onuda bilmiyorum kendisi herhalde
kahin olsa gerek ki scriptin kodlarını aynı olduğunu söylemiş.
Ben defalarca söyledim size, bir iş yaptırırken
rica etmesini öğrenin,
para veriyorsunuz diye web masteri satın mı alıyorsunuz, hep kaba konuşmalar hakaretler seviyesizce hareketler ama ben hepsini hoşgörüyle karşıladım tüm iyiniyetimle sitenize emek verdim, karşılığını böylesine kabaca bir davranışla almamam gerekiyordu. Bugüne kadar hiçbir emeğimden sonra bana teşekkür etmedin, bu davranışını bir teşekkür olarak kabul ediyorum.
Haa birde benim banlanmamı rica etmişsin.. dikkat edersen bana hakaret ediyorsun ve satışımı baltalıyorsun bu durumda senin banlanman gerekir yanılıyormuyum yoksa Ece hanım