HDD hani derlerya ''sütten çıkmış ak kaşık'' sende öyle değilsin yani

Seninde hakkında açılan konuların var. Ve o konuların içerisinden sana yöneltilmiş yığınca cevaplanmamış sorular var.
Lütfen işini süper yapıyor yada büyük bir ofisin varmış gibi oyun oynamayalım. Sen kendince var diyorsun madem var sana ispatla dediler ispatla, eğer ispatlayamıyorsan demekki orda bir ? işareti yatar.
Seni tanıyormuyum hayır, senle çalıştım mı hayır ama sende ilk yorum yapmadan önce kendi konularına bak, yanıtlamadığın sorulara bak ve en önemliside firma olan/faaliyet belgesine başvurmayı düşünen adam 2 3 komutla yapılacak linux ayarını yapmayı bilmeyip, format attırttıran ve format atılmayı tercih eden siz olduğunuz için yedekleri biryere taşımayı bilmeyip müşteriye son dakika yedek al diyen biri firma olamaz diye düşünüyorum.
Eğerki yukarıda Allah var o herşeyi görür bilir eğer firman var ise seni tebrik ederim ancak kurumsallığa yakışır tavırlar sergile lütfen.
Hadi sağlıcakla kal.
Firmam olmasa buraya rahatca yazi yazmam bunu söyleyim. ve firmamiz varki buraya açik açik yaziyom az sabredin yakinda fotoraflar gelicek o merak edenler için büyük bi süpriz olucak eminim

belkide hayalkirikligina ugrucaklar firma oldugumuz zaman o merakli kişiler..

onlar kendilerini çok iyi bilir neyse konu dagilmasin artik mesaj yazmiyorum bu konu ile ilgili... bekleyin ve görün.!