kimsenin bu konuyu dagıtıp abuk subuk mesaj yazmasını istemiyorum..
Hosting satışı yapanlar yorumları icinde kalsın.
bu yeni gun ne yapıyor ne ediyor biri tam bir saat versin yoksa gidecem ta nevşehire valla. bu profilo mudur ne yerse datacenter kurduk diyorlar guvenlik yeri cıkıyor. onlardanda bilgi alamadım. nezi yeni gunede ulaşamadık benden başka kimse hizmet almadımı bunlardan hele bir toplanında söyleyin ne olacak bu yeni-gunun hali kendi siteleride kapalı ayıp yani bu kadarda iyiniyet suistimal edilmez.
sen daha magdur ettigin müşterinin işini halletmeden kalkıp birde yeni kampanyalar acıyorsun böylemi rezillik oluyor. işini iyi yapacak hostingci kalmadıki kime basvurduysak ya kazık ya başka şey sokmaya calıştı. tam r10 dan 4 firma ile calıştım 4 üde maşallahı vardı burda R10 umu suclu tutayım yoksa bu bölümü acan yöneticilerimi. yoksa destekleyenlerimi ?
sizde haklısınız suclu benim firma secmem gerekliydi.. e madem firma secmem gerekiyorsa firma olmıyanların ne işi var burda ?
herkes işini iyi guzel yapsa bu hosting şikayetleri bu kadar yogun ilgi görürmüydü hosting şirketleri her gün uyandıgında bu bölüme bakıyor ve hakkımda ne yorum yapılmıştır bu gün şikayet edildimmi nasıl sıyrılırım diye düşünüyordur bu ne böyle ?
Yeni-gun iş yapacaksan adam gibi yaparsın kalkarsın suncuu taşınıyor 10 gün 15 gün sonra bitecek acil yedeklerinizi alın diyip aradan sıyrılabilirdin. ama sen maşallah 5 gün gecti 5 gün bizimde kendi capımızda bir kurdugumuz düzen var yani. kardeşim satışını yapıp arazimi olacaksın acıkca belirt yani. sonra 1 gün annen babana yazık. Sen o dagıtacagın sözleşmeyle elindekini avcundakini kaptırırsın. cocuk oynu degil. bizi herkese rezil rüsva ettin senin yüzünden bizde msn korkuyoruz acmaya ayıp degilmi sein calıştıgın yerle calışmayı düşünjmüyoum bile.
tek sözüm yazıklar olsun.
ÖZELLİKLE projeproje nickli terbiyesiz ne konuştugunu bilmez kişi yorum yapmasın...