Merhaba Arkadaşlar.

Asp den fazla anlamıyorum. Bir site açtım ve asp script kullandım şuan siteyi geri kapattim tekrar scriptta oynamalar yaptım biraz eksigim kaldi onu yapmak içinde biraz asp den anlamak gerkiyor.
Şimdi kullandıgım script aspindir.com daki denyil mp3 scripti.
ben bunda olması istediğim mp3 lere tiklandiğinda ufak bir pencerede download sayfası açılıyor.o yeni pencerede değilde normal mp3 listesinin oldugu yerde orta kısımda açılsın istiyorum.Bu sayfaya gelindiğinde titlede sanatçı adı yazak url'de sanatçı adı ve şarkı adı da olacak şekilde.Sonra sayfada download 'a tiklanıldığında download etmeden önce yeni bir sayfa oluşturup mesela yukle.asp bu sayfa açılsın burdada aspindir de olan revalinkgizleme gibi bir olay 45 saniye saydıktan sonra download butonu çıksın istiyorum.yazdıklarım gayet açık ve net anlamayan olursa pm atsın.
ve buraya kadar ücret ne olur.
istek2 : Bu kısıma kadar geldikten sonra(belkide bu isteğin zor olursa bir ihtimal) yazan arkadaş default sayfaya tüm scripti bindirmiş sayfa açılmakta direniyor. bunun admin paneli ayırma mümkünmü ?? ayrı bir admin klasörü oluşturup kontrolü ordan yapmak için.
ve bu ikisi ile fiyat ne olur.

not: değişen yerleri satırları isterim çünki ben mp3 içi degil başka birşey için kullanıyorum.
saygılarımla.